VIDEO. Filmare din trafic, devenită virală. Ce gafă face o polițistă de la Rutieră, și reacția purtătorului de cuvânt al Poliției

Data actualizării: Data publicării:
politista gafa bucuresti

O filmare din traficul din Capitală și o discuție dintre un șofer și o polițistă de la Rutieră au devenit virale pe rețelele de socializare. Scena a avut loc în intersecția de la Piața Universității. Un șofer care circula regulamentar a fost la un pas să fie acroșat de un alt autoturism, care a schimbat banda neregulamentar. Culmea e că tot bărbatul care circula legal și care a surprins scena cu o cameră de bord a fost tras pe dreapta de o polițistă care era în intersecție.

Scenele au fost surprinse, potrivit imaginilor devenite virale pe rețelele de socializare, pe 6 ianuarie, puțin după ora 10:00. Camera de bord a surprins momentul când autoturismul negru forțează linia continuă din intersecția de la Kilometrul Zero și îi taie fața șoferului care avea camera de bord montată. Cu toate acestea, este tras pe dreapta de echipajul din intersecție, iar polițista începe discuția direct cu acuzații.

Polițistă: Bună dimineața!
Șofer: Săru-mâna!
Polițistă: Vă urcați peste ceilalți, ce faceți?
Șofer: Eu?! Doamnă, eu eram pe banda de înainte și el a trecut pe roșu de pe banda de stânga!

Discuția a continuat, potrivit filmării, cu șoferul încercând să îi explice polițistei de la Brigada Rutieră regulile de circulație în intersecție...

Șofer: Șoferul care a venit pe banda din stânga, a trecut și pe roșu, s-a băgat în fața mea nu a fost oprit, nu a pățit nimic, doar eu am fost tras pe dreapta. După ce i-am explicat doamnei cum funcțioează intersecția respectivă și care sunt benzile, mi-a spus că o să îl dea prin stație să îl oprească.

Brigada Rutieră a venit cu precizări după ce filmarea a ajuns virală.

Claudiu Costea, purtător de cuvânt al Brigăzii Rutiere: Având în vedere că situația s-a desfășurat dinamic, agentul de poliție care se afla în zona Piața Universității a procedat la oprirea unuia dintre conducatorii auto implicați, pentru a clarifica situația de fapt. După discuțiile purtate între agentul de poliție și conducatorul auto, aspectele au fost clarificate, iar față de acesta nu au fost dispuse măsuri de sancționare.

Neacordarea priorității în trafic este a treia cauză a accidentelor rutiere din Capitală, arată statisticile Brigăzii Rutiere din ultimii ani.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri