VIDEO O femeie aflată în mașină cu cei doi copii a fost atacată cu cuțitul de un bărbat, în Ploieşti. Imagini de pe camera de bord

Data actualizării: Data publicării:
O femeie aflată la volanul unei mașini a fost atacată de un bărbat înarmat cu un cuţit.
O femeie aflată la volanul unei mașini a fost atacată de un bărbat înarmat cu un cuţit. Sursa: captură video

O femeie aflată la volanul unei mașini a fost atacată de un bărbat înarmat cu un cuţit. Incidentul a avut loc pe unul dintre cele mai circulate bulevarde din Ploieșto. Ca să scape, femeia, aflată alături de doi copii mici în maşină, a condus cu spatele. Agresorul a fost identificat şi, pentru că era incoerent, a fost dus la spital.

Incidentul a avut loc pe bulevardul Republicii din Ploieşti, una dintre cele mai circulate artere din municipiu. În imaginile postate pe internet se vede cum un bărbat, claxonat de alţi şoferi, iese în faţa unui autoturism şi zgârie capota acestuia cu un cuţit. Încercând să scape, femeia aflată la volan începe să dea în spate, iar agresorul urmăreşte autoturismul şi continuă să îl zgârie.

„Mami, ce voia? Dă-te în spate, mama! Ce are nebunul ăla?”, se aude unul dintre copiii aflaţi în maşina femeii, potrivit News.ro.

De pe contrasens se vede cum un bărbat, pieton, intervine, iar femeia reuşeşte să treacă.

Poliţia Prahova anunţă că l-a identificat pe agresor.

„Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 2 de poliţie Ploieşti s-au sesizat, din oficiu, cu privire la faptul că un bărbat ar perturba traficului rutier, pe Bulevardul Republicii, din municipiul Ploieşti, creând o stare de temere participanţilor la traficul rutier. În urma verificărilor efectuate de către poliţişti, la scurt timp, a fost identificat şi depistat, pe strada Mărăşeşti, un bărbat de 50 de ani, din municipiul Craiova”, informează reprezentanţii Poliţiei.

Aceştia precizează că bărbatul era incoerent în vorbire, iar la controlul corporal făcut asupra sa „nu au fost identificate obiecte tăietor-înţepătoare sau bunuri interzise la deţinere”.

Agresorul a fost transportat la spital, unde a rămas internat.

Poliţiştii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal care vizează infracţiunea de tulburare a ordinii şi liniştii publice.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri