VIDEO. Șicană în trafic între un vatman și un șofer care conducea un BMW

Data actualizării: Data publicării:
tramvai bmw

Incident în trafic între un vatman și un șofer. S-a întâmplat în urmă cu două zile, în zona Pieței George Coșbuc, din Capitală, după ce un conducător a oprit mașina, la semafor, pe linia pe care circula tramvaiul 32 și a blocat ruta mijlocului de transport în comun.

Pentru că șoferului nu părea să-i pese nici de semnalele acustice, vatmanul a intrat cu tramvaiul şi a tamponat spatele mașinii. Scena s-a repetat de două ori, până când tânărul care conducea BMW-ul a reușit să coboare de pe spațiul liniei de tramvai pe carosabil. După ce a avut o primă tentativă de a ieși din automobil chiar pe linia de tramvai, pentru a-i cere socoteală vatamanului, a reușit în cele din urmă, când a ajuns pe carosabil. Mașina sa a fost avariată ușor. Iată imaginile:

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Poliția Rutieră a făcut precizări, duminică, în legătură cu acest incident și a anunțat că șoferul a fost sancționat cu amendă în valoare de 2.230 de lei și i-a fost suspendat permisul de conducere pentru o lună: „La data de 03 ianuarie a.c., în jurul orei 13.10, în zona Piața Chirigiu, s-a produs un accident rutier soldat cu pagube materiale. Astfel, conducătorul unui autovehicul nu a respectat obligaţia de a lăsa liberă calea tramvaiului, la apropierea acestuia și nici nu s-a prezentat la unitatea de poliţie competentă pe raza căreia s-a produs accidentul în termen de cel mult 24 de ore de la producerea evenimentului pentru întocmirea documentelor de constatare. Acesta a fost sancționat cu amendă contravențională în valoare de 2.230 lei, totodată dispunându-se și reținerea permisului de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru o perioada de 30 de zile”.

În paralel, vatmanul este cercetat disciplinar. Superiorii lui fac cercetări cu privire la comportamentul acestuia, urmând să ia măsurile ce se impun în acest caz, potrivit Mediafax.

Citiți și: Șicane în trafic între un șofer cu BMW și un tramvai. Ce spune directorul STB despre comportamentul vatmanului

Editor: Luana Păvălucă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri