VIDEO. Un BMW avariat de un arbore căzut, distrus mai rău de echipele de intervenție

Data actualizării: Data publicării:
Pompierii ridică cu un excavator trunchiul unui copac căzut peste mașină.
Un BMW avariat de un arbore căzut, distrus mai rău de echipele de intervenție.

Cine n-are noroc... n-are, aşa cum spun versurile unui cântec. Alertaţi să intervină, după ce un copac a căzut din senin peste două maşini în Piteşti, pompierii au reuşit să-l convingă pe proprietarul unuia dintre autoturisme că este cu adevărat ghinionist. Îndepărtarea copacului a fost o adevărată provocare pentru cei de la ISU. Iar imaginile sunt grăitoare.

Strada Trivale din Piteşti, ora 14 şi 40 de minute. Fără să fi fost afectat de vreo rafală de vânt, un copac se prăbuşeşte brusc pe maşina de lux parcată chiar lângă acesta.

Avea să fie însă doar începutul ghinionului pentru proprietarul care-şi găseşte maşina avariată.

Sosiţi la locul incidentului, pompierii se organizează rapid. În primă fază evaluează situaţia şi scriu documentele. Chiar pe trunchiul copacului căzut pe bolid.

După toaletarea copacului, a urmat mobilizarea unui excavator, pentru a elibera autoturismul avariat.

Precum spune celebra zicală Ori la bal, ori la spital, ceea ce nu a reuşit să avarieze copacul, au reuşit pompierii. Imaginile tragi-comice îl dezarmează chiar şi pe proprietarul autoturismului care spera să plătească mai puţin pe reparaţii.

În final, salvatorii au reuşit să elibereze şi strada, şi maşina, dar misterul prăbuşirii copacului va fi cu siguranţă mult mai greu de dezlegat decât funia care s-a rupt în încercarea de a ridica trunchiul de pe maşină.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri