VISCOLUL PUNE PROBLEME ÎN VEST. DN57 și DN58B au fost blocate, vama Moravița închisă

Data publicării:
1512moravita-38809

Actualizare 14.00. Din cauza vicolului puternic din Serbia, Vama Moravița a fost închisă. În acest moment există mașini staționate în vamă, iar autoritățile le-au spus că trebuie să aștepte câteva ore. În zonă există magazine de unde oamenii își pot cumpăra mâncare și apă

Actualizare 10.30.Și Drumul Național 58B, care leagă Reșița de Timișoara a fost blocat din cauza viscolului și zăpezii. Din cauza vântului puternic, pe raza județului Caraș-Severin s-au format nămeți, iar utilajele de deszăpezire au rămas blocate. Polițiștii recomandă rutele ocolitoare Timișoara-Lugoj-Reșița și Timișoara-Lugoj-Caransebeș, Reșița.

Toate autoturismele au fost întoarse de pe acest drum, până situația se va remedia.

_____________________________

Accesul pe drumul care leagă Oravița de vama Naidăș este blocat încă de aseară. Vântul a bătut cu putere și, chiar dacă ninsoarea s-a oprit, deplasarea cu autoturisme sau autocamioane a fost imposibilă pe acest drum.

Nu există nicio rută ocolitoare, așa că drumarii se chinuie să deblocheze situația. Au acționat mai multe utilaje, atât ale autorităților, cât și de la particulari. Unul dintre drumari susținea că numai utilajul său a consumat, de aseară până astăzi, 1.000 de litri de motorină.

Se pare că o mașină este prinsă undeva între localitățile Oravița și Nicolinț. Este vorba despre un bărbat care a ignorat avertizarea polițiștilor și a încercat să își continue drumul.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri