Zeci de vile din Ilfov sparte de hoți. Măsurile luate de polițiști

Data publicării:
politia

Alertă în județul Ilfov după ce 50 de case au fost sparte în mai puțin de două luni. Vizate au fost vilele de lux, aflate inclusiv în cartiere rezidențiale. Hoţii au reuşit să fugă în cele mai multe cazuri cu bani şi bijuterii. Ca să dea de urma tâlharilor, poliţiştii au pus filtre în Snagov şi Baloteşti. Autoturismele suspecte sunt verificate, iar patrule ale jandarmilor şi poliţiei stau pe străzile lăturalnice.

„Nu de puţine ori, traşi pe dreapta sunt şi şoferi care copnduc maşini de marfă şi asta pentru că oamenii legii caută bunuri sustrase din locuinţe care ar putea fi transportate cu astfel de automobile”, relatează Laurentiu Rădulescu, reporter Digi24.

Filtre de poliţie, patrule canine şi jandarmi la tot pasul. Mai bine de 100 de agenţi au fost trimişi în comunele din nordul judeţului Ilfov. Mașinile suspecte sunt trase pe dreapta și verificate.

În ultimele aproape două luni ar fi fost sparte 50 de case, dar alarma a fost dată în urmă cu mai bine de o săptămână.

„Au fost vile pe partea aia, vile acolo în vale. Au lăsat și le-a spart, dacă nu au stat în ele”, spune un localnic.

„Se acționează integrat cu echipaje din partea Poliției și Jandarmeriei Ilfov”, a spus Claudia Burada, purtător de cuvânt al Poliției Ilfov.

Unele din casele sparte aveau sistem de alarmă instalat. Un cerc de suspecți a fost deja format, iar acțiunile agenților ilfoveni vor continua și săptămânile viitoare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri