Video Explozie într-un bloc din Galați din cauza unui furtun necuplat bine la aragaz. O femeie, în stare gravă la spital

Data publicării:
butelie de gaz
Credit foto: Guliver/Getty Images

O femeie de 51 de ani din Galați a ajuns, joi dimineața, în stare gravă la spital, după ce a fost victima unei explozii produse chiar în garsoniera în care locuia. De vină, spun pompierii, ar fi fost o scăpare de gaze din cauza furtunului buteliei care nu era cuplat etanș la aragaz. În urma deflagrației, locuința victimei a fost complet distrusă, dar și ușile altor 6 garsoniere din bloc, scriu jurnaliștii de la Viața liberă.

Alerta s-a dat joi dimineță într-un bloc de pe strada Laminoriștilor, din Galați. Apelul la 112 anunța producerea unei explozii, într-o garsonieră din bloc.

Imediat, mai multe echipaje de la ISU Galați au fost trimise în zone. 10 locatari au ieșit singuri din bloc.

În apartamentul unde a avut loc explozia, salvatorii au găsit o femeie de 51 de ani, rănită grav, cu un traumatism cranio-cerebral și arsuri pe corp. Victima a fost preluată de echipajul medical, care i-a acordat îngrijiri și a transportat-o la spital.

Suflul exploziei a distrus în totalitate garsoniera. 

Atenție! Imagini care vă pot afecta emoțional! 

Din cauza deflagrației, afectate au fost și ușile altor 6 garsoniere din bloc. Pompierii, scrie sursa citată, spun că explozia ar fi fost provocată de o scăpare de gaze, din cauză că furtunul buteliei nu se cupla etanș la aragaz.

 

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri