Explozie la un bloc din județul Brașov. Patru oameni au ajuns la spital

Data publicării:
ambulanta
Cel puțin 20 de persoane care au participat la două nunţi, una în comuna Ocoliş, cealaltă în Alba Iulia, au ajuns la spitale, sâmbătă, acuzând simptome specifice toxiinfecţiei alimentare. Foto: DSU

Patru persoane au ajuns, sâmbătă dimineaţa, la spital, în urma unei explozii produse într-o locuinţă dintr-un bloc de garsoniere din Zărneşti, a informat ISU Braşov. Conform sursei citate, evenimentul a fost anunţat la ora 05:13 la numărul de urgență 112.

Explozia, care nu a fost urmată de incendiu, s-a produs la etajul 1 al blocului şi a afectat 21 de spaţii locuibile, o spălătorie şi o bucătărie comună.

În urma deflagraţiei, s-au înregistrat patru victime conştiente, dintre care una politraumatizată, două cu traumatisme cranio-cerebrale şi una prezentând atac de panică. După ce li s-a acordat asistenţă medicală la faţa locului, acestea au fost transportate la spital de către echipajele SMURD şi SAJ, au transmis autoritățile.

A fost anunţat Inspectoratul de Stat în Construcţii, dar şi companiile care furnizează electricitate şi gaz.

De asemenea, Poliţia a luat măsuri pentru evacuarea persoanelor din bloc, precum şi pentru păstrarea unei distanţe de siguranţă şi protecţie în zonă, a transmis IPJ Braşov.

Deocamdată nu au fost stabilite cauzele exploziei. 

Editor : Adrian Dumitru

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri