Femeia de la care a pornit scandalul cu Gabriela Firea și spitalul pentru copiii bolnavi de cancer a fost dată afară din televiziune

Data actualizării: Data publicării:
Dana Budeanu
FOTO: Facebook/ Dana Budeanu

Designerul Dana Budeanu a rămas fără emisiune la televiziune după postarea pe Facebook de la care a pornit scandalul cu primarul general al Capitalei și Asociația „Dăruiește Viață”, care construiește din donații private un spital pentru copiii bolnavi de cancer. Mesajul postat de Dana Budeanu a stârnit indignare, însă a fost preluat și de Gabriela Firea.

Printr-un mesaj postat, de asemenea, pe Facebook, Pro TV a anunțat încetarea colaborării: „Începând cu data de 30 octombrie 2019, colaborarea noastră cu Dana Budeanu a încetat. PRO TV a susținut dintotdeauna cauze care au adus schimbări reale în viețile oamenilor, fie că vorbim despre lupta împotriva cancerului, sprijinirea copiilor abandonați sau protecția mediului înconjurător... Dorim ca valorile pe care le promovăm, printre care se află onestitatea, responsabilitatea, pozitivitatea să se reflecte și în acțiunile partenerilor noștri.”

Dana Budeanu a postat pe pagina de Facebook un mesaj prin care a ironizat acțiunea Asociației „Dăruiește Viață”, care a adunat donații destinate construirii unui spital modern pentru copiii bolnavi de cancer. Postarea ei a fost apoi preluată de Gabrila Firea, care a spus, dincolo de limbajul folosit, specific rețelelor sociale, că a fost de acord cu „fondul problemei”.

Gabriela Firea și-a atras un val de critici după ce a distribuit mesajul și a început un adevărat război mediatic cu Oana Gheorghiu și Carmen Uscatu, fondatoarele asociației.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri