Femeia declarată „decedată” care s-a trezit în sicriu a murit după o săptămână

Data actualizării: Data publicării:
barbati langa un sicriu
Rudele bătrânei au rămas șocate când au constatat că femeia era în viață. Sursă: captură Twitter

Bella Montoya, o femeie în vârstă de 76 de ani, din Ecuador, care s-a trezit în sicriu, a murit șapte zile mai târziu din cauza unui accident vascular cerebral ischemic, scrie The Guardian.

Femeia era internată la terapie intensivă, fiind sub „supraveghere permanentă”, când a suferit accidentul cerebral care i-a fost fatal, potrivit Ministerului Sănătății din Ecuador.  

Bella Montoya, o fostă asistentă medicală, fusese declarată decedată și săptămâna trecută, dar s-a trezit în sicriu și a început să bată, în timp ce familia se pregătea să o înmormânteze. Incidentul a avut loc pe 9 iunie, la o casă de pompe funebre din Babahoyo, la aproximativ 208 kilometri sud-vest de Quito, după ce femeia a stat cinci ore în sicriu. 

Gilberto Barbera Montoya, fiul femeii, a declarat că nu a primit încă niciun raport de la autorități cu privire la explicația medicală a ceea ce s-a întâmplat și a avertizat că lucrurile „nu vor rămâne așa”.  Bărbatul a precizat că o soră a femeii decedate s-a plâns oficial de acest incident, căutând să-l identifice pe medicul care a declarat-o moartă de la început.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Un comitet tehnic a fost format pentru a analiza modul în care spitalul eliberează certificatele de deces, a declarat săptămâna trecută Ministerul Sănătăţii din Ecuador. 

Acum, trupul neînsuflețit al celei care a fost Bella Montoya s-a întors la aceeași casă de pompe funebre unde a avut loc incidentul de săptămâna trecută. Fiul femeii a transmis că mama sa va fi înmormântată într-un cimitir public.

Editor : M.D.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri