Filmul atacului în care o femeie este înjunghiată de amantul gelos. Bărbatul salvase un câine dintr-un canal, în urmă cu câteva zile

Data publicării:
pompier acuzat de tentativa de omor
Bărbatul de 24 de ani este pompier și, cu doar 8 zile înainte de tentativa de omor, salvase un câine dintr-un canal. Sursa foto: colaj Banatulmeu.ro

Apar noi detalii din ancheta tentativei de omor de marți, din Timiș, când o femeie a fost înjunghiată de amantul gelos. Înainte de a o ataca cu cuțitul, bărbatul a strâns-o de gât, a dat-o cu capul de perete și i-a pulverizat spray lacrimogen în ochi. Ulterior, individul a scos un cuțit cu care a înjunghiat-o în zona spatelui, pieptului și abdomenului, transmite Parchetul de pe lângă Tribunalul Militar Timișoara. În urmă cu doar 10 zile, bărbatul de 24 de ani, care e pompier de meserie, salvase un câine dintr-un canal adânc de 4 metri, prilej cu care șefii l-au lăudat, scrie Banatulmeu.ro.

Atenție! Informații care vă pot afecta emoțional! 

Cei doi, femeia de 32 de ani și bărbatul de 24 de ani, ar fi avut o relație de concubinaj, care s-ar fi încheiat acum o lună, spun procurorii militari. Orbit de gelozie din cauză că iubita lui a pus capăt relației extraconjugale, tânărul a decis să se răzbune. Și-a așteptat victima, marți la prânz, chiar în fața scării blocului și i-a reproșat acesteia că l-a mințit.

"La data de 17.10.2023, în jurul orei 12:15, persoana vătămată DCF, care locuia într-un imobil din Giroc, a ieșit pe casa scării cu intenția de a se deplasa la locul de muncă, timp în care vorbea la telefonul mobil cu soțul ei. În momentul în care a ieșit din bloc l-a observat pe suspectul PAF, pe care îl cunoștea de mai mulți ani și cu care în urmă cu circa 5 – 6 luni a avut o relație de concubinaj, relație pe care a încheiat-o în urmă cu o lună, ea fiind cea care a pus capăt relației. Suspectul, care o aștepta în acel loc fără ca victima să cunoască acest lucru, i-a cert să închidă apelul telefonic, reproșându-i totodată că l-a mințit. Întrucât persoana vătămată nu a închis telefonul, suspectul a încercat să i-l ia din mână, moment în care persoana vătămată a început să țipe, speriată fiind de cele ce se întâmplă. PAF a prins-o cu ambele mâini de gât, a strâns-o și a lovit-o cu capul de peretele blocului, în zona cutiilor poștale. În continuarea agresiunii, suspectul a scos un tub de spray iritant lacrimogen din care a pulverizat spre fața persoanei vătămate, de la o distanță de circa 10 – 20 cm", transmite Parchetul de pe lângă Tribunalul Militar Timișoara.

Femeia a încercat să scape din mâinile agresorului, dar acesta a scos un cuțit și a înjunghiat-o de mai multe ori. Un martor a încercat să intervină.

"În acel moment, persoana vătămată a început să strige cu putere după ajutor, încercând în același timp să fugă, dar nereușind acest lucru, deoarece agresorul o ținea de haine. Mai departe, suspectul a scos un cuțit și a început să o înjunghie de mai multe ori, aplicându-i lovituri în zona spatelui, pieptului și abdomenului, victima făcând tot posibilul să evite/pareze loviturile. Între timp, țipetele persoanei vătămate și scena de violență au fost văzute/auzite de un martor ocular aflat într-un bloc din apropiere, care la rândul său a strigat spre agresor, încercând să îl determine să înceteze loviturile de cuțit. Strigătele victimei și martorului ocular l-au determinat pe suspect să se oprească din agresiune și să plece de la fața locului pentru a nu fi prins", informează Parchetul de pe lângă Tribunalul Militar Timișoara.

Cu doar o săptămână înainte, tânărul, care este pompier la Stația de Pompieri Buziaș, salvase un câine căzut într-un canal adânc de 4 metri, scrie Banatulmeu.ro.

În cursul zilei de marți, după ce a fost prins la Buziaș și apoi audiat, tânărul de 24 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru tentativă de omor. 

 

 

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri