Furt de peste 100.000 de euro dintr-o mașină parcată în centrul orașului Ploiești. Trei bărbați au fost reținuți

Data publicării:
mana de hot pe usa unei masini
Imediat după ce au dat lovitura de peste 100.000 de euro, cei trei hoți s-au făcut nevăzuți. Credit foto: Guliver/Getty Images

Trei bărbați au fost reținuți de polițiști pentru un furt de peste 100.000 de euro, dintr-o mașină parcată în centrul orașului Ploiești. Indivizii, spun anchetatorii, și-ar fi însușit bijuterii de 98.000 de euro, dar și echivalentul a aproximativ 7.000 de euro, bani găsiți tot în autoturism scrie Observatorul Prahovean.

Furtul, spun polițiștii, a avut loc pe 4 octombrie 2023, dintr-o mașină parcată chiar în centrul Ploieștiului.

"Polițiștii au fost sesizați de către un bărbat de 44 de ani din orașul Boldești-Scăeni, despre faptul că i-ar fi fost sustrase din autoturismul personal, ce se afla parcat în municipiul Ploiești, o cutie în care s-ar fi aflat mai multe bijuterii", transmite IPJ Prahova.

Pe lângă bijuteriile în valoare de 98.000 de euro, în mașina prădată de hoți se aflau și bani: 5.000 de euro, 1.000 de dolari, respectiv 7.000 de lei. Imediat după apelul la 112, polițiștii au pornit pe urmele infractorilor.

"În urma investigațiilor și a cercetărilor efectuate polițiștii au identificate persoanele banuite de comiterea faptei ca fiind trei bărbați din municipiul București și municipiul Arad. Pentru a a proba activitatea infracțională, mascații au descins marți, 12 decembrie, la 9 adrese din București și în județele Arad, Argeș și Ilfov", transmit polițiștii.

În locuințele suspecților, oamenii legii au găsit mai multe bijuterii și sume de bani. După audieri, cei trei indivzi au fost reținuți pentru 24 de ore pentru furt calificat.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri