Video Gwyneth Paltrow își împarte gratis casa cu cei care se simt singuri. Cum arată reședința de lux a actriției

Data actualizării: Data publicării:
Gwyneth Paltrow
Actrița Gwyneth Paltrow. Foto: Captură Instagram

Actrița și fondatoarea companiei de wellness și stil de viață Goop, Gwyneth Paltrow, își închiriază gratuit camerele de vacanță din reședința sa de lux din Montecito, California, pentru a „face lumea să se simtă mai puțin singură”, relatează independent.co.uk.

Paltrow a făcut anunțul marți, 1 august, într-o postare pe Instagram, în care a precizat că doi fani vor putea sta gratuit pentru o noapte la conacul ei din Montecito, California.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Singurătatea este o condiție umană, dar în ultimii ani, izolarea crescută și lipsa noastră de comunitate ne-au făcut viața și mai fragmentată”, a scris Paltrow pe Instagram. „Airbnb a avut ideea genială de a face ceva pentru a face lumea mai puțin singură, de aceea vă invit să veniți o noapte la pensiunea mea Montecito”, a adăugat ea.

Actrița a făcut un tur al casei în care doi oaspeți străini și norocoși vor putea locui pentru o noapte. Aceștia vor avea, de asemenea, ocazia de a se bucura de o cină „inspirată de Goop Kitchen” cu Paltrow și soțul ei, producătorul Brad Falchuk, în camera lor de vinuri, de unde vor putea alege „orice sticlă” și-o doresc.

„Deși s-ar putea să începem ca niște străini, sper că vom găsi conexiuni și puncte comune la o masă delicioasă”, a spus Paltrow.

Fanii pot avea șansa de a sta în casa lui Paltrow din orașul de coastă Santa Barbara, făcând o rezervare online pe site-ul companiei de închirieri, începând cu 15 august. Durata sejurului este de o noapte, pe 9 septembrie.

Pe site, Paltrow și-a descris conacul Montecito drept „sanctuarul ei pentru răgaz și claritate mentală”. Sejurul de o noapte va include, de asemenea, o sesiune de meditație transcendentală ghidată și o zi de spa. Oaspeții vor fi întâmpinați de Paltrow la sosire, deoarece ea se va asigura că au toate cele necesare pentru un sejur confortabil.

 

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri