Invitați speciali și ediții de sărbătoare la Digi24

Data actualizării: Data publicării:
program tv paste 2019

Pe 27 şi 28 aprilie, Digi24 îşi va dedica programele celei mai mari sărbători creștine, Paştele. În noaptea Învierii, jurnalistul Claudiu Pândaru va fi în direct de la Mănăstirea Cernica, iar reporterii Digi24 vor asigura transmisiuni din cele mai mari orașe ale țării, alături de inviaţi speciali.

program tv paste 2019

Program de Paște, sâmbătă, 27 aprilie

De la 10:30, “Jurnal pentru copii” ne face cunoștință cu oamenii care primesc de Paște în casele lor copiii dezavantajați.

La 12:05, Marius Tudosiei invită gurmanzii în bucătăria de la “Sănătatea în bucate” pentru o rețetă festivă cu aromă de pin și rodie și plăcintă de cighir (drob de miel).

''Tinerețe fără bătrânețe” vine, la 17:05, cu sfaturi avizate de la specialiști despre prepararea sănătoasă a cărnii la grătar și câteva remedii pentru indigestii, recomandate de medicul de familie, cu competențe în apifitoterapie, Ruxandra Constantina.

“Digicult” prezintă un interviu cu omul de cultură Horia Roman Patapievici, autor al unui volum publicat recent, despre paradis. Despre cum i-a ghidat viața căutarea neobosită a frumosului și despre “adevăratul paradis”, de la ora 18:00.

După miezul nopții, Digi24 transmite concertul extraordinar de Paște susținut de Corul Madrigal – Marin Constantin. Concertul va fi difuzat, în reluare, și duminică, de la ora 11:00. 

program tv paste 2019

Program de Paște, duminică, 28 aprilie

Vasile Bănescu, purtător de cuvânt al Patriarhiei Române, vorbește la în emisiunea “În fața ta” despre consumism și cumpătare, de la 14:05. “Dacă doar ne înfruptăm și pe urmă căutăm Colebil și Triferment prin casă, nu e în ordine. Dincolo de comesenie, e bucuria de a fi împreună”, spune invitatul lui Claudiu Pândaru și al lui Florin Negruțiu.

program tv paste 2019

De Paște, tradiția spune că trebuie să îți cumperi haine noi. Nicoleta Nucă, Ami și Sore sunt adeptele cumpărăturilor moderate și ale pieselor vestimentare cu poveste. Ne dezvăluie care sunt ținutele ce le fac să se simtă cel mai bine în ediția specială “Ultraviolet” de Paște, de la 15:30.

„Filmele mele nu sunt o expresie personală, ci o rugăciune. Cînd fac un film, este ca o zi sfîntă. Ca şi cînd aş aprinde o candelă în faţa unei icoane sau aş pune un buchet de flori în faţa ei.” Andrei Tarkovski, regizorul pentru care cinematografia este imaginea iubirii și nădejdii, este protagonistul emisiunii “Ca-n filme”, duminică, de la ora 17:00.

“Bonton” îl aduce în prim-plan pe Ovidiu Cuncea, actor și diacon. Când nu este pe scenă, Ovidiu își ajută semenii prin rugăciune. Povestea de viaţă a femeii care a scris reţeta succesului, Sanda Marin, faimoasa autoare a cărții de gătit după care s-au ghidat generații întregi de gospodine și pasionați de gastronomie, o aflați tot duminică, de la 17:30 de la Dana Gonț.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri