Iohannis: România este solidară cu cei afectaţi de tragedia din Turcia și Siria

Data actualizării: Data publicării:
Klaus Iohannis
Preşedintele Klaus Iohannis. Foto: Profimedia Images

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj de condoleanţe, din partea României, familiilor victimelor cutremurului care a lovit Turcia şi Siria. Șeful statului a scris luni pe Twitter că țara noastră este solidară cu această tragedie.

„Gândurile noastre se îndreaptă către victimele şi familiile acestora după cutremurul devastator care a lovit Turcia şi Siria. Transmit sincere condoleanţe din partea României familiilor victimelor şi însănătoşire grabnică persoanelor rănite. România este solidară cu cei afectaţi de această tragedie”, a scris, luni, pe Twitter, şeful statului.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Un seism cu magnitudinea 7,8 a lovit, luni, Turcia şi Siria şi a provocat sute de morţi şi răniţi, au anunţat autorităţile din ambele ţări, transmit agenţiile AFP, DPA şi Reuters.

Cutremurul s-a produs la ora locală 4,17 (1,17 GMT) şi a avut epicentrul în apropierea oraşului turc Gaziantep, nu departe de graniţa cu Siria, scrie Agerpres.

În urma cutremurului au fost înregistraţi sute de morţi şi răniţi în cele două ţări, potrivit bilanţurilor provizorii.

Editor : Loredana Bancăș

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri