FOTO. Apariție rară a lui Mario Iorgulescu. Bărbatul dat în urmărire spune că are o viață bună în Italia

Data actualizării: Data publicării:
Mario Iorgulescu
Foto:@mario_iorgulescu_official/ Instagram

Mario Iorgulescu a apărut prima dată, după foarte mult timp, pe rețelele sociale și transmite că are o viață bună, în condițiile în care este condamnat definitiv într-un dosar și în primă instanță pentru accidentul în care a murit un om în 2018. Fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal se află în continuare în Italia, unde, potrivit informațiilor transmise prin apărători, este la tratament și de aceea nu poate participa la procesul din România.

Alexandra Dinu, jurnalist Digi24: În fotografia postată de Mario Iorgulescu pe o rețea de socializare se vede că acesta arată complet diferit față de anul 2019, atunci când a plecat din România. Alături de fotografie, a postat și mai multe mesaje scurte în care spune că este liniștit, că are o viață bună și că, de asemenea, acesta crede în justiție.

Mario Iorgulescu a fost condamnat pe 10 februarie 2023 la 15 ani și 8 luni de închisoare de prima instanță. Avocații lui Mario Iorgulescu au depus deja un apel și primul termen a fost stabilit pe data de 15 aprilie la Curtea de Apel din București.

Tot apărătorii lui Mario Iorgulescu au spus de nenumărate ori că acesta nu poate să vină în România pentru că nu-i permite starea de sănătate. Ba mai mult, acesta este internat la o clinică privată din Italia pentru îngrijiri medicale.

Mario Iorgulescu a mers prima dată în Italia în 2019, după accident, pentru că fusese rănit în timpul impactului. Inițial a spus că merge acolo doar pentru tratament, însă nu s-a mai întors nici până acum.

În 2020, autoritățile din România l-au dat în urmărire internațională, însă mai multe instanțe din Italia au refuzat extrădarea. În 2021, Mario Iorgulescu a fost condamnat, într-un alt dosar, la trei ani de închisoare cu executare. Acesta este acuzat în acel dosar că este complice la sechestrarea unui bărbat.

Editor : A.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri