Bărbatul suspectat că a omorât o fată de 12 ani și i-a ascuns cadavrul în canapea și-a recunoscut crima, dar spune că a fost provocat

Data actualizării: Data publicării:
Serbuc Ilie Marcel
Serbuc Ilie Marcel. Foto: Amator

Avocatul Adrian Cuculis spune că Marcel Şerbuc, acuzat de uciderea unei fete de 12 ani, pe care a ascuns-o în canapea, şi-a recunoscut crima. Potrivit avocatului, acesta a mărturisit că fata l-a lovit iar el a ripostat, a lovit-o peste faţă, apoi s-a dezechilibrat şi s-a lovit de cadă. Pentru că a început să sângereze pe gură, iar el s-a „speriat”, a luat un şiret şi a stragulat-o, după care a curăţat casa şi a pus cadavrul fetei în lada canapelei.

Potrivit avocatului, la audierea care are loc joi, Marcel Şerbuc a recunoscut crima. „A detaliat că fata, Ana Maria, l-a lovit iar acesta a ripostat, a lovit-o peste faţă, apoi s-a dezechilibrat şi s-a lovit de cadă. Din lovitura suferită, aceasta a început să sângereze pe gură, iar el s-a “speriat” a luat un şiret şi a stragulat-o. A curăţat casa, apoi a pus cadavrul în saci şi l-a pus sub pat. A luat apoi bijuteriile fetei şi le-a amanetat”, a precizat avocatul, potrivit news.ro.

Adrian Cuculiș precizează că, în opinia sa, Marcel Şerbuc minte şi încearcă să scape cu ”lovituri cauzatoare de moarte” şi nu cu omor. Audierea este în desfăşurare.

Ministrul Justiţiei Alina Gorghiu anunţa marţi că a aterizat avionul care l-a adus înapoi din Olanda în România pe inculpatul Şerbuc Ilie Marcel, acuzat de uciderea unei fetiţe de 12 ani. Ea a adăugat că potrivit procedurii, acesta va fi prezentat instanţei pentru confirmarea măsurii arestului preventiv.

„Rămâne să vedem ce va decide instanţa şi, mai departe, continuă actele de urmărire penală, procedură care nu este publică”, a mai precizat ea.

Bărbatul suspectat că a ucis-o pe fiica de 12 ani a concubinei sale, cadavrul copilei fiind găsit în lada canapelei într-un apartament din Sectorul 4 al Capitalei, a fost prins în Regatul Ţărilor de Jos, după ce fusese dat în urmărire internaţională, pe numele său fiind emis un mandat de arestare pentru 30 de zile. Bărbatul în vârstă de 38 de ani figura pe lista celor mai căutaţi fugari din Europa, el fiind considerat periculos.

Un tribunal din Amsterdam, în baza unui mandat european de arestare, a dispus săptămâna trecută predarea inculpatului Şerbuc Ilie Marcel, acuzat de uciderea unei minore de 12 ani, autorităţilor competente din România, decizia fiind definitivă.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Cel mai periculos lucru de pe Pământ: dacă stai lângă el 5 minute, te omoară în 2 zile și este foarte aproape...
Digi FM
Cât de grea este proba fizică de la recrutarea MApN. Ce trebuie să știi dacă ai tatuaje
Pro FM
Benny Blanco, primele declarații despre povestea de iubire pe care o trăiește cu Selena Gomez: „Râdem toată...
Film Now
Tom Cruise, surprins la bustul gol pe o plajă din Mallorca. La 61 de ani, celebrul actor cucerește cu fizicul...
Adevarul
Craterele uriașe de pe dealurile Hunedoarei, rămășițe din anii '50 ale Războiului Rece VIDEO
Newsweek
OFICIAL Cum pot primi pensionarii 1000 de lei în plus la pensie ? Exista o singură condiție
Digi FM
Colegii lui Mihai Onilă, revoltați după ce acesta a decis să plece din trupa AXXA: „Vom continua fără el, să...
Digi World
Boala despre care se cunosc „şocant” de puţine lucruri, potrivit experţilor
Digi Animal World
Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de...
Film Now
Jennifer Lopez și Ben Affleck, la un pas divorț, la mai puțin doi ani de când s-au căsătorit. Un apropiat a...
UTV
Portalul dintre New York si Dublin a fost inchis din cauza “comportamentului neadecvat”