Dan Morega e în arest la domiciliu pentru 30 de zile. Cătălin Predoiu: Poliția și-a făcut treaba

Data actualizării: Data publicării:
dan ilie morega la volan
Dan Ilie Morega a fost prins de șase ori la volan fără permis FOTO: Captură video Digi24

Fostul prefect de Gorj a primit arest la domiciliu pentru 30 de zile. Parchetul General a luat decizia după ce Dan Ilie Morega a fost prins la volan a șasea oară deși avea permisul auto suspendat și era sub control judiciar. Cătălin Predoiu susține că poliția și-a făcut de fiecare dată treaba.

„Poliția a facut șapte dosare penale domnului Morega. Când vorbești de dosar penal, intră în scenă o altă instituție care se cheama Parchet și altă instituție care se cheamă Justiția în instanțe de judecată. De fiecare dată când a fost cazul să-și exercite atribuțiile, poliția a facut-o”, a spus Cătălin Predoiu, sâmbătă.

Ministrul de Interne consideră că dosarele penale din cazul Morega nu au fost destul de rapid procesate.

„Pentru că probabil în momentul în care aceste dosare penale au intrat pe cursul justiției nu au fost destul de rapid procesate. Dar asta e o chestiune care ține mai degrabă de analiza Consiliului Superior al Magistraturii. Nu e vorba de Ministerul Afacerilor de Interne, Ministerul Justiției, ci e vorba de un anumit tip de reacție și din partea justiției. Poliția de fiecare dată a intervenit cu promptitudine în acest caz, și în altele”, a declarat, sâmbătă, ministrul de Interne, Cătălin predoiu.

Editor : M.I.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri