Dosar penal după apariția înregistrării cu primarul din Sângeorz-Băi, care și-a filmat fiica pe care o pedepsea și o umilea

Data publicării:
Traian Ogâgău
Foto: Traian Ogâgău / Facebook

Procurorii au deschis un dosar penal după apariția în spațiul public a înregistrării video cu primarul din Sângeorz-Băi, care își agresează și umilește fiica de 14 ani, scrie Gazeta de Bistrița.

„În urma verificărilor efectuate la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud de către polițiști, a fost întocmit un dosar de cercetare penală, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița”, a transmis Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud, citată de publicația locală.

Momentan, cercetările se desfășoară in rem, cu privire la fapte, nu la persoane, mai menționează Gazeta de Bistrița.

Între timp, a apărut o nouă înregistrare, audio de data aceasta, în care același primar se aude abuzându-și verbal membrii familiei, copii și fosta soție, potrivit Adevărul.

Poliția s-a sesizat în cazul primarului din Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău, după ce în spațiul public a apărut o înregistrare video în care acesta își umilea fiica de 14 ani. Edilul se apără spunând că nimeni nu are dreptul să-i spună cum să-și educe copiii.

În imaginile blurate se vede cum primarul din Sângeorz Băi și-a pedepsit fiica să stea dezbrăcată, în genunchi, cu mâinile deasupra capului și să repete că nu mai este obraznică. 

Premierul Ludovic Orban spune că purtarea primarului din Sângeorz Băi, Traian Ogâgău, este „împotriva oricărei norme legale şi de bun simţ”. El a precizat că edilul, care și-a filmat fata de 14 ani în timp ce o umilea, nu mai candidează din partea PNL la alegerile locale din 27 septembrie.

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri