Dumitru Dragomir spune că fostul șef al ANAF a încercat să-i întindă o capcană

Data publicării:
160224 mitica dragomir DIICOT 06 INQ Octav Ganea 1

Fostul șef al LPF, Dumitru Dragomir, a declarat luni seara, la B1 TV, că Șerban Pop, fostul șef ANAF, a încercat să-i întindă o capcană, astfel încât să-l poată șantaja ca să dea declarații mincinoase împotriva RCS-RDS.

mitica dragomir DIICOT 06 INQ Octav Ganea
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

„Pop, care era fostul șef al ANAF, omul lui Ponta, îmi trimite o femeie și doi bărbați în control la firmă. Vin cei trei și se duc la directoarea economică și-i spun: ne dați și nouă 5.000 de euro și doi ani nu mai trecem pe aici. De asta sunt aici cu procesul ăsta! O spun în premieră! Vine asta la mine și-mi spune: Haideți să le dăm ăstora 5.000 că doi ani nu mai trec pe aici. 

Eu spun: Băi, Mirelo, noi suntem în culpă cu ceva? 

„Nu, domnule Dragomir”.

Până mâine iau toate documentele. Dacă suntem în regulă, să vezi ce le fac! 

A doua zi spune Mirela: Suntem beton din toate punctele de vedere.

Mă duc peste cei trei și le zic: Eu lovele nu dau, dar vă dau o cafea, să mâncați, dar lovele nu, că mi-e frică. Ei râdeau: Știți că nu noi, un șef de-al nostru.

Fiul meu juca cu vicepreședintele ANAF tenis. Vine fiul meu la mine și-mi spune: Mi-a zis ăsta. Cum să nu-i dai 5.000 euro? Îi dau eu! 

„Măi, îți tai mâinile!”

Îl chem pe vicepreședinte cu martor la mine la hotel. El îmi spune că am făcut un contract, că „în lupta dintre Antena 1 și RCS, tu ești iepurele”.

„Uită-te, măi, pe contract, tu ești beton”.

A rupt-o la fugă din birou.

Pop, pus de Antena 1, ca să mă prindă pe mine că acest contract e fals, mi-a luat originalele... și ca să mă prindă în flagrat cu cei 5.000, să mă șantajeze să spun că contractul mi l-a dat să fac ceva pentru RCS-RDS.

Dacă mintea mea nu mă ducea să opresc nenorocirea asta a lui Pop... Care e acum în pușcărie pentru așa ceva! Pus, discutat cu Antena 1, au făcut să mă prindă pe mine, să mă șantajeze să dau declarații nasoale împotriva societății, nu dăm nume”, a povestit Dragomir la B1 TV.

Dumitru Dragomir, fost preşedinte al LPF, este pus sub acuzare şi cercetat sub control judiciar de procurorii anticorupţie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri