Gheorghiță Mateuț, avocatul lui Dan Voiculescu: „Timpul este neobișnuit de scurt într-o cauză de o asemenea complexitate”

Data publicării:
avocat

Este un termen extrem de scurt. Îngrijorarea mea este că instanța nu avea timp să studieze concluziile finale depuse astăzi”, a spus Gheorghiță Mateuț, pentru Digi24.

Timpul este mult prea scurt, neobișnuit de scurt într-o cauză de o asemenea complexitate cu atât mai mult cu cât acest complet de judecători a intrat în această cauză abia în data de 1 iulie. Sper să demonstraeze prin soluția pe care o vor da că sunt independenți și imparțiali”, a sublinat avocatul.

Despre sentință, avocatul a mai spus că se așteaptă la „o soluție corectă, care să se bazeze exclusiv pe adevăr, pe probele care au fost administrate și pe soluțiile legale”.

Sper să fie o soluție echilibrată”, a punctat Gheorghiță Mateuț, explicând că „nu trebuie să țin cont de niciun fel de reacții exterioare”.

De altfel, Gheorghiță Mateuț a mai spus că a aflat din presă despre termenul de pronunțare a sentinței.

În caz că sentința nu este favorabilă, avocatul a afirmat că va apel la căi de atac extraordinare, mai exact calea de atac în casație.

Mateuț a precizat că procesul a durat șase ani pentru că a fost „o cauză complexă”, iar „procedurile preliminare au durat mult”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri