Încă unul dintre bărbații acuzați că l-au ucis pe Adrian Kreiner va fi extrădat și adus în țară. Un al treilea suspect e de negăsit

Data actualizării: Data publicării:
barbat cu tricou roz
Adrian Kreiner a fost torturat prin metoda Arbatachar, spun anchetatorii FOTO: Facebook/ Adrian Kreiner

Al doilea suspect din cazul crimei de la Sibiu, în care victimă a fost omul de afaceri Adrian Kreiner, va fi extrădat. Bărbatul a fost de acord să fie adus în țară.

Ministrul Justiției, Alina Gorghiu, a declarat că la termenul de vineri de la o instanță din Irlanda, unul dintre suspecții din cazul crimei de la Sibiu, Marian Cristian Minae,  a consimțit să fie extrădat.

"De luni începem procedurile, vom fi foarte atenți ca toată procedura să se deruleze în bună regulă", a declarat Gorghiu.

Un alt suspect a recunoscut fapta și e în arest de aproximativ patru luni. Ghiță Laurențiu a fost extrădat din Scoția și adus în România în 30 decembrie 2023.

Al treilea suspect, Cosmin Zuleam, este în continuare căutat. Poliția are mai multe piste, una fiind că el a plecat spre vestul Europei sau că ar fi ajuns în SUA. Se fac eforturi pentru ca el să fie găsit și adus în țară.

La începutul lunii noiembrie, omul de afaceri Adrian Kreiner a fost bătut şi jefuit în vila sa din Sibiu de trei bărbați care purtau cagule. Afaceristul a murit la spital la o zi după incident. 

 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri