INTERIMARI. Care sunt judecătorii care vin în CSM în locul Alinei Ghica și al lui Cristi Danileț

Data publicării:
sediu 20csm 202 20membricsm 20ro-51682

După ce plenul CSM a votat în favoarea revocării judecătorilor Alina Ghica și Cristi Danileț, locurile lor ar urma să fie ocupate interimar de cei aflați imediat sub linie la alegerile câștigate de cei doi, la nivelul instanțelor pe care le reprezentau.

Mihai Viorel Tudoran, judecător la Curtea de Apel Ploiești, urmează să fie membru interimar al CSM, după revocarea Alinei Ghica.

El se plasase pe locul doi la alegerile derulate în 2011 pentru postul pe care l-a câștigat Alina Ghica, ca reprezentant în Consiliu al curților de apel.

„Pentru ocuparea unui loc vacant de reprezentant al judecătorilor de la curţile de apel, la alegerile din 2011, rezultatul a fost următorul: Ghica Alina-Nicoleta – voturi pentru 326, Tudoran Mihai Viorel – voturi pentru 169 și Gîrbovan Dana – voturi pentru 104”, de arăta în comunicatul CSM din 30 iunie 2011.

La nivelul judcătoriilor, reprezentate de Cristi Danileț, interimar ar fi judecătoarea Elena Popescu, de la Judecătoria Târgu Jiu, care s-a plasat pe locul trei la alegerile din 2010, după membrii Marius Tudose (1144 de voturi) și Cristi Danileț (941) de voturi. Elena Popescu a câștigat atunci 597 de voturi la nivelul primelor instanțe, potrivit hotărârii CSMprin care se centralizaseră voturile la scrutinul din acel an.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri