Protestatarii din Piața Victoriei anunță un nou eveniment: Operațiunea Steagul UE și Revoluția Luminii

Data publicării:
bogdan buda

După ce, pe 12 februarie, protestatarii din Piața Victoriei au format un tricolor uriaș cu care au impresionat o lume întreagă, grupul de Facebook „Corupția ucide” vrea să creeze, tot din hârtii luminate, drapelul Uniunii Europene.

protest 12 februarie bogdan buda 1

„Continuam in acelasi stil pasnic si creativ care ne-a facut remarcati peste hotare! Aparandu-ne drepturile, ne aparam pe noi insine! Romania NU este divizata, ROMANIA ESTE UNITA!

Duminica aceasta, cream impreuna cel mai mare steag al Uniunii Europene.

Calin Popescu Tariceanu, seful Senatului, a spus intr-un mod indirect ca ar fi mai bine sa iesim din UE http://bit.ly/2luDKi9

Teodor Melescanu face intalniri pe ascuns cu Ambasadorul Rusiei http://bit.ly/2lyJoCh 

Nu stim exact ce directie isi doresc ei pentru Romania, dar noi, cei care o sa iesim duminica in Piata Victoriei, dorim sa transmitem un mesaj clar pentru Europa.

***Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa veniti cu sursa de culoare: Foaie ALBASTRA + o LANTERNA. In ajutorul vostru vom veni cu foi albastre pe care la ora 21:00 ni le vom ridica deasupra capului si vom lumina cerul cu steagul UE.

Surse culori: FOI COLORATE (NU cartoane), saci de plastic, dosare de plastic, materiale foarte subtiri, aplicatii pe telefon mobil (poze colorate intr-una din culorile de pe steag).

!!!! NU UITATI DE ILUMINAREA FOILOR IN TIMPUL EVENIMENTULUI DE LA O DISTANTA DE APROXIMATIV 10-20 CM !!!!”, se arată pe pagina evenimentului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri