Lucian Isar, audiat la DNA timp de două ore

Data publicării:
ISAR LA DIGI

ACTUALIZARE.  Lucian Isar, fost ministru delegat pentru relația cu mediul de afaceri în Guvernul Victor Ponta, a fost audiat astăzi timp de două ore de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie, în calitate de martor. La plecare a refuzat să răspundă întrebărilor puse de jurnalişti.

În schimb o reacţie a avut Victor Ponta, care a scris pe o reţea de socializare că în timpul mandatului de premier a primit o informare privind o tentativă clară de corupţie din partea unui ministru, referindu-se la Lucian Isar. Fostul premier spune că acesta ar fi cerut avantaje personale de la un mare investitor american în schimbul sprijinului pentru implementarea unui proiect important.

Fostul ministru i-a dat însă replica lui Victor Ponta şi l-a anunţat că îl va da în judecată. El susţine că Victor Ponta se simte exclus din dezbaterea publică şi că aruncă acuzaţii calomnioase în spaţiul media.

Lucian Isar, fost ministru delegat pentru relația cu mediul de afaceri în Guvernul Ponta(2012), se află în această dimineață la sediul Direcției Naționale Anticorupție, unde a fost citat în calitate de martor într-un dosar de corupție.

Lucian Isar nu a dat declarații presei la intrarea în sediul DNA.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri