Monica Macovei a câștigat procesul intentat Antenei 3

Data publicării:
monica macovei digi24

Europarlamentarul Monica Macovei a anunțat că a câștigat definitv procesul intentat Antenei 3 și colaboratorilor săi care o acuzaseră în mod fals că ar fi anchetat protestatari la mineriada din 1990, Mihai Gâdea și Antena 3 fiind obligați să-i plătească daune morale.

monica macovei digi24

Monica Macovei precizează că Victor Roncea și Radu Tudor sunt acum obligați de instanță să șteargă din postările lor "textele mincinoase" despre activitatea sa ca procuror în vara lui 1990.

"În realitate, am făcut exact opusul: am ajutat manifestanții din Piața Universității, am refuzat să anchetez sau să arestez manifestanți și am cerut să fie eliberați, am cerut cercetarea penală a polițiștilor și procurorilor care au reținut și arestat ilegal demonstranți din Piață și am emis, ca procuror, soluții de nevinovăție pentru oameni arestați ilegal în iunie 1990, până când mi s-a interzis accesul la aceste dosare'', arată europarlamentarul. ''Acesta este adevărul, iar instanța mi-a dat dreptate. Nu mai credeți minciunile Antenei 3! Nu vă mai lăsați manipulați de minciunile Antenei 3!", spune Monica Macovei.

Ea acuză Antena 3 și pe colaboratorii trustului "condamnatului Voiculescu" de faptul că "nu vor să spună adevărul, ci împroașcă cu minciuni în funcție de interesele lor și ale patronului lor aflat în închisoare pentru că a furat banii românilor''.  

Europarlamentarul Monica Macovei consideră că "reaua-credință a acestora era evidentă, pentru că, încă din anii 90, în spațiul public existau informații corecte privind activitatea sa în legătură cu Mineriada din 13-15 iunie 1990, care dovedesc exact contrariul celor afírmate de colaboratorii turnătorului Voiculescu".

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri