O nouă razie printre taximetriştii din Bucureşti: Peste 100 de amenzi, cinci permise suspendate

Data publicării:
taxiuri

O razie de amploare s-a desfăşurat vineri spre sâmbătă noapte printre taximetrişti. Zeci de şoferi au fost controlaţi de Poliţia Rutieră, urmărindu-se depistarea conducătorilor auto fără permis, dar şi combaterea încălcării legii.

Peste 100 de şoferi au fost amendaţi, fie pentru că au parcat neregulamentar, fie pentru că nu purtau centura de siguranţă. Cinci şoferi de taxi au rămas fără permis de conducere.

La numai câteva minute de la demararea acţiunii, au început să apară şi sancţiunile. Unul dintre şoferi a fost prins cu permisul suspendat de aproximativ o lună. Alţi şoferi au fost amendaţi pentru parcare nepermisă şi pentru nepurtarea centurii de siguranţă.

La acţiune au participat şi lucrători din cadrul serviciului Acţiuni Speciale, Oficiul Român pentru Imigrări şi Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate, a declarat inspectorul Andrei Codău, de la Brigada de Poliţie Rutieră Bucureşti. „S-a acţionat şi pentru depistarea conducătorilor auto care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice şi substanţelor interzise, dar şi pentru depistarea altor abateri pe lângă cele la regimul rutier”, a mai spus oficialul.

Acţiunile de acest gen vor continua şi în zilele următoare.




Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri