Poliţişti reţinuţi după ce au fost prinşi când primeau mită de la un şofer care a apelat linia Telverde Anticorupţie a DGA

Data publicării:
barbat in catuse - shutterstock_258602471
Foto: Shutterstock

Doi poliţişti au fost prinşi în flagrant când primeau mită de la un şofer care a apelat linia Telverde Anticorupţie a Direcţiei Generale Anticorupţie, operaţiunea de prindere a celor doi agenţi fiind organizată în aproximativ o jumătate de oră de la apelul telefonic.

barbat in catuse - shutterstock_258602471
Foto: Shutterstock

Potrivit unui comunicat al Direcţiei General Anticorupţie, joi, un echipaj format din doi poliţişti de la Poliţia Mangalia a oprit un autoturism condus de un şofer care comisese o contravenţie la regimul rutier. Pentru a nu lua măsurile legale faţă de acesta, cei doi i-au solicitat o sumă de bani.

Şoferul a apelat linia Telverde Anticorupţie a Direcţiei Generale Anticorupţie – 0800.806.806, iar ofiţerii de poliţie judiciară ai Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA) – Serviciul Judeţean Anticorupţie Constanţa, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul Tribunalului Constanţa, au organizat prinderea în flagrant a celor doi poliţişti, imediat după ce au primit banii solicitaţi.

Acţiunea de prindere a fost organizată în aproximativ 30 de minute de la apelul telefonic.

Cei doi poliţişti au fost duşi la sediul Parchetului Tribunalului Constanţa pentru continuarea cercetărilor, ei fiind anchetaţi pentru luare de mită.

Cei doi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri