Victor Becali rămâne în închisoare

Data actualizării: Data publicării:
victor becali

Tribunalul Constanţa a decis vineri ca Victor Becali să rămână în închisoare. Fostul impresar este condamnat la patru ani şi opt luni de închisoare în dosarul „Transferurilor” şi încarcerat la Poarta Albă. Decizia instanţei este  definitivă.

ACTUALIZARE - Tribunalul Constanța a decis ca Victor Becali să rămână încarcerat la Poarta Albă.

victor becali

Fostul impresar Victor Becali rămâne în spatele gratiilor. Tribunalul Constanţa a admis solicitarea procurorilor de a nu-l elibera pe omul de afaceri

Tribunalul Constanţa a judecat, în 13 ianuarie, contestaţia DNA la decizia din luna decembrie 2016 a Judecătoriei Medgidia prin care Victor Becali poate fi eliberat condiţionat. Fostul impresar a cerut în faţa instanţei respingerea contestaţiei, precizând că a achitat tot prejudiciul în dosar şi că a participat la toate activităţile organizate în penitenciar, potrivit News.ro.

Instanţa a amânat pronunţarea pentru 20 ianuarie, decizia de vineri urmând să fie definitivă.

În 6 decembrie 2016, Judecătoria Medgidia a admis, cererea de liberare condiţionată depusă de Victor Becali, condamnat la patru ani şi opt luni de închisoare în dosarul „Transferurilor”, însă decizia instanţei nu este definitivă.

Aceasta a fost cea de-a doua cerere de eliberare depusă de Victor Becali.

În 14 noiembrie 2016, Tribunalul Constanţa a luat în discuţie contestaţia depusă de Victor Becali la decizia Judecătoriei Medgidia din 25 octombrie, care a respins prima sa cerere de eliberare condiţionată.

Victor Becali este încarcerat la Penitenciarul Poarta Albă, unde ispăşeşte o pedeapsă de patru ani şi opt luni închisoare în dosarul „Transferurilor”.

În 14 septembrie, fratele lui Victor Becali, Ioan Becali, a fost liberat condiţionat din închisoare, printr-o decizie a Tribunalului Ilfov, după ce a executat doi ani şi jumătate din pedeapsa de şase ani şi patru luni de închisoare.

În martie 2014, în dosarul transferurilor de jucători au fost condamnaţi Ioan Becali şi Cristian Borcea la câte şase ani şi patru luni de închisoare, Victor Becali la patru ani şi opt luni de închisoare, George Copos la trei ani şi opt luni de închisoare, Mihai Stoica la trei ani şi şase luni de închisoare, Gheorghe Popescu la trei ani, o lună şi zece zile de închisoare, iar Jean Pădureanu şi Gheorghe Neţoiu la câte trei ani şi patru luni de închisoare.

Dintre cei opt oameni din fotbal mai sunt încarceraţi Victor Becali şi Cristian Borcea, ceilalţi fiind eliberaţi condiţionat.

Victor Becali mai este judecat într-un dosar alături de Ioan Becali şi Cristian Borcea, pentru că i-ar fi dat mită 195.000 de euro judecătoarei Geanina Terceanu, de la Tribunalul Bucureşti, ca să dispună achitarea oamenilor din fotbal acuzaţi în dosarul „Transferurilor”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri