Marian Godină, ironii la adresa „detectivilor” din PSD Hunedoara. „Băieți, veți vedea un prost pe care îl credeți deștept”

Data actualizării: Data publicării:
Polițistul Marian Godină
Polițistul Marian Godină FOTO: Facebook

Polițistul Marian Godină a postat pe pagina de Facebook un mesaj în care îi ironizează pe cei de la PSD Hunedoara, care s-au vrut detectivi.

Pe pagina de Facebook a PSD filiala Hunedoara au apărut două poze cu jurnalistul Mălin Bot, rănit de jandarmi în timpul protestului de vineri seara din Piața Victoriei. Acesta s-a ales cu umărul dislocat. Cei de la PSD lasă să se înțeleagă că, de fapt, Bot ar fi inventat totul. Drept dovadă, aceștia oferă două poze în care jurnalistul apare bandajat, pe rând, la umărul stâng, apoi la cel drept.

Realitatea este de fapt că, în timp ce o cameră de luat vederi normală, folosită de televiziuni, redă în fidelitate imaginea, camera de selfie pe care o folosește Bot atunci când se filmează singur întoarce practic imaginea. De aici și confuzia.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Cum au găsit ei manipularea și cum au pus ei trei emoticoane de râs cu lacrimi, mândri de spiritul lor de observație. L-au prins pe Bot că e pansat când la o mână, când la alta. Băieți, cu prima ocazie când vă bărbieriți și țineți aparatul în mâna dreaptă, aruncați un ochi în oglindă. Veți vedea un prost pe care îl credeți deștept, părând că ține aparatul în mâna stângă. Să nu spargeți oglinda crezând că e a lui Soros, așa e efectul oglinzii, de fapt e aceeași mână și același prost”, le-a transmis Marian Godină celor de la PSD Hunedoara.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri