Maşină lovită de două trenuri la o trecere la nivel cu calea ferată în Buşteni. Trei victime încarcerate

Data publicării:
ambulanta smurd
Foto: Facebook/IGSU

Trei persoane, între care un copil de 12 ani, au fost grav rănite duminică, după ce mașina în care se aflau au fost zdrobită de un tren la o trecere la nivel cu calea ferată din staţiunea Buşteni, pe Valea Prahovei. Circulaţia feroviară a fost blocată între Sinaia şi Buşteni.

CFR anunţă că în urma producerii accidentului, trenul de persoane IR 11031, care circula pe firul I, a lovit un autoturism al cărui şofer a intrat pe linia ferată fară să se asigure. În urma impactului, maşina lovită de tren a fost proiectată pe firul II de cale ferată, de unde venea trenul R 3002, scrie News.ro.

Circulaţia feroviară a fost blocată între Sinaia şi Buşteni la trecerea la nivel cu calea ferată de la km 129+890, din cartierul Poiana Ţapului, în staţiunea Buşteni.

„Din informaţiile transmise de personalul prezent la locul accidentului rutier, IR 11031 îşi poate continua traseul după acordul Poliţiei, însă trenul R 3002, care are avarii la vagonul nr. 2, în urma impactului, va fi retras în staţia Buşteni, iar călătorii vor fi preluaţi, la ora 14.00, de trenul R 3026”, au transmis oficialii CFR.

Echipajele de salvare au găsit trei victime la locul accidentului, toate încarcarate în mașină: doi adulți și un copil.

Victimele au fost extrase şi preluate de către ambulanţe. Este vorba despre un bărbat de aproximativ 56 ani, o femeie de aproximativ 76 ani şi un copil de aproximativ 12 ani, toţi având politraumatisme.

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri