Moarte suspectă. Un turist olandez a fost găsit mort într-o cameră de hotel din Timiș

Data publicării:
mort hotel
Foto: Captură TV/Digi24

Un bărbat a fost găsit mort, în această dimineață, într-un hotel din Timișoara. Ar fi vorba de un turist olandez care a fost găsit fără suflare în camera pe care o rezervase. Medicii nu au mai putut face nimic pentru el.

Criminaliștii au cercetat camera de hotel și au stabilit că bărbatul, în vârstă de 40 de ani, din Olanda, a decedat în urmă cu mai multe zile. Trupul acestuia a fost ridicat și dus la morgă. Urmează ca medicii legiști să facă autopsia și să stabilească de ce a murit, de fapt. Pe trupul acestuia nu au fost găsite urme de violență.

Sunt luate în calcul toate posibilitățile, cea mai plauzibilă fiind cea de moarte suspectă, de aceea polițiștii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă. Au fost audiați toți martorii. Femeia care a descoperit cadavrul în această dimineață a povestit că angajații hotelului au observat că de câteva zile nu mai este nicio mișcare în camera bărbatului însă nu au intrat la bănuieli.

Autoritățile caută posibile persoane care ar putea să știe parcursul bărbatului în România și să-i caute familia și posibilii prieteni pentru a le da vestea.

Editor : Adrian Dumitru

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri