Video Momentul în care s-a prăbușit internatul din Odorheiu Secuiesc a fost filmat

Data publicării:
momentul
Momentul în care s-a prăbușit internatul din Odorheiu Secuiesc FOTO: captură Digi24

Camerele de supraveghere au surprins momentul în care s-a prăbușit internatul din Odorheiu Secuiesc, incident în urma căruia un elev de 17 ani a murit, iar alte trei fete au fost rănite.

Luni, în jurul orei 16:00, un perete al clădirii internatului Liceului „Tamasi Aron” din Odorheiu Secuiesc s-a prăbuşit. La acel moment, în corpul de clădire se aflau patru elevi, aceştia fiind prinşi sub dărâmături. Un băiat de 17 ani a decedat, iar trei fete au fost internate în spital, una în stare gravă.

Patronul firmei care făcea lucrările de racordare la reţeaua de canalizare a internatului a fost plasat sub control judiciar. Conform anchetatorilor, bărbatul a coordonat în mod nemijlocit lucrările de excavaţie şi nu a respectat cotele prevăzute în proiect.

Guvernul a aprobat joi un ajutor de urgenţă pentru familia elevului decedat, dar și pentru fetele rănite. Astfel, pentru cele două fete rănite şi internate se alocă câte 8.000 lei, pentru fata care se află în stare mai gravă, în comă, suma de 10.000 lei, iar pentru familia tânărului decedat tot suma de 10.000 lei.

 

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri