Nicuşor Dan: O parte din Calea Floreasca va fi în curând cu sens unic de circulaţie

Data actualizării: Data publicării:
oameni care asfalteaza noaptea
O parte din Calea Floreasca va fi în curând cu sens unic de circulaţie. Foto: Facebook / Nicușor Dan

Primarul Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că în curând Calea Floreasca va deveni cu sens unic pe direcţia Şoseaua Ştefan cel Mare către intersecţia Calea Floreasca şi strada Ceaikovski. La fel se va întâmpla şi cu strada Radu Beller care va deveni sens unic dinspre Bulevardul Mircea Eliade spre Piaţa Dorobanţi.

„Calea Floreasca va deveni curând sens unic de circulaţie pe direcţia Şoseaua Ştefan cel Mare către intersecţia Calea Floreasca cu strada Ceaikovski, iar în acest scop se vor monta semne de circulaţie corespunzătoare noilor reglementări de trafic”, a scris Nicuşor Dan, miercuri pe Facebook.

El a adăugat că Administraţia Străzilor Bucureşti a început asfaltarea străzii şi lucrează la crearea benzilor unice pentru transport public.

„Acestea din urmă vor fi pe ambele laturi ale drumului, atât pe direcţia Şoseaua Ştefan cel Mare – strada Ceaikovski, cât şi în sens invers”, a mai spus Dan.

Edilul general a mai precizat că şi strada Radu Beller va deveni sens unic dinspre Bd. Mircea Eliade spre Piaţa Dorobanţi.

„Lucrările de frezare, asfaltare, creare de benzi unice de autobuz şi de trasare a marcajelor corespunzătoare au început marţi noapte”, a completat primarul Capitalei.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri