Video Nouă persoane au fost reținute după bătaia cu bâte din trafic, într-un cartier din Craiova

Data publicării:
Bataie in trafic intr-un cartier din Craiova
Foto: captură Youtube / Gazeta de Sud

Nouă bărbaţi au fost reţinuţi, duminică, în urma altercaţiei care a avut loc, sâmbătă, în Craiova şi în care patru autoturisme au fost avariate, scrie Agerpres.

Cei nouă bărbați au fost reţinuţi pentru comiterea infracţiunilor de tulburare a ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe, distrugere, ameninţare, iar unul dintre ei este acuzat şi de tentativă de omor, potrivit IPJ Dolj.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"Cercetările în acest caz au fost desfăşurate de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj şi Poliţia Municipiului Craiova, sub coordonarea nemijlocită a procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj. Astfel, cercetările au fost continuate sub aspectul comiterii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violente, distrugere, ameninţare, dar şi tentativă la omor, de săvârşirea acestei infracţiuni fiind bănuit un bărbat de 39 de ani", informează Biroul de presă al IPJ Dolj.

În urma scandalului, 12 persoane au fost conduse de poliţişti la audieri, iar anchetatorii desfăşoară în continuare activităţi de căutare a altor patru persoane, care ar fi participat la altercaţie şi care în prezent se sustrag cercetărilor. Cei nouă bărbaţi reţinuţi pentru 24 de ore urmează să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunerile corespunzătoare.

Patru mașini au fost avariate în urma unei altercații între mai multe persoane. Scenele violente au fost surprinse în cartierul craiovean Craiovița Nouă. În imagini se observă cum mai multe persoane se lovesc cu bâtele. Nu au lipsit nici tamponările între mașini, mai precizează sursa citată.

O altă altercaţie a avut loc pe 2 iunie, când cinci bărbaţi, cu vârste cuprinse între 19 şi 31 de ani, toţi din Craiova, au oprit în trafic, tot pe Bd.Tineretului, un autoturism în care se aflau alţi trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 30 şi 35 de ani, tot din Craiova, pe care i-ar fi lovit, provocând distrugeri autoturismului în care se aflau persoanele vătămate. Potrivit IPJ Dolj, anchetatorii au efectuat patru percheziţii domiciliare, la locuinţele persoanelor bănuite de comiterea infracţiunilor respective, fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor obiectele contondente pe care le-au folosit la comiterea faptelor.

Poliţiştii i-au reţinut pe cei cinci bărbaţi, pe 5 iunie, pentru comiterea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe, distrugere şi ameninţare.

Editor: Cristina Iancu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Pensia pe care o va încasa Traian Băsescu. Câți bani va lua fostul președinte, nimeni nu se aștepta la suma...
Digi FM
Câți bani câștigă Ștefan Bănică pentru un spectacol. Onorariul e pe măsura popularității sale
Pro FM
Katy Perry și Orlando Bloom, doi părinți care își adoră fetița. Imagini rare din viața de zi cu zi a celor...
Film Now
Elizabeth Hurley are o siluetă impecabilă la aproape 59 de ani. Imaginile din vacanță au făcut furori pe...
Adevarul
Medicamentul foarte ieftin care poate să provoace o scădere în greutate de 14 kilograme într-o lună...
Newsweek
RECALCULARE Care pensionari iau 1.000 lei în plus la pensie, deși s-au pensionat înainte de 60 ani?
Digi FM
Ben Affleck şi Jennifer Lopez locuiesc separat, pe fondul problemelor în căsnicie, susțin surse citate de...
Digi World
Cum să-ți alegi ochelarii de soare pentru a te proteja de efectele razelor UV. Detaliul la care să fii atent
Digi Animal World
Rasa de pisici cu cea mai mică speranță de viață. Ce trebuie să știi dacă ai ca animal de companie această...
Film Now
Tom Cruise a primit cea mai mare lovitură de la fiica sa, Suri. Ce decizie a luat tânăra în vârstă de 18 ani
UTV
Cine este noua iubita a lui CRBL? Artistul a fost surprins in prezenta unei pustoaice la scurt timp dupa...