Video Nuntă cu zeci de oameni în județul Ilfov. Imaginile au fost făcute publice de unul dintre invitați

Data publicării:
mire si mireasa la nunta
Foto: Getty Images

O nuntă a fost organizată ilegal, seara trecută, în județul Ilfov, unde toate evenimentele sunt interzise. In imaginile postate de un invitat se vede cum în restaurantul din comuna 1 Decembrie sunt zeci de persoane care petrec, fără distanțare fizică.

Polițiștii au fost alertați, însă când au ajuns la local, nunta se terminase. Până acum au fost date cinci amenzi participanților, în valoare de 2500 de lei, iar patronul restaurantului a fost și el amedat cu 3000 de lei.

Restul petrecăreților sunt căutați, în continuare, de poliție. A fost deschis și un dosar penal pentru infracțiunea de zădărnicire a combaterii bolilor.

Românii continuă să organizeze petreceri de nunți, deși au fost interzise

Cel mai recent exemplu este de sâmbăta trecută, din județul Prahova, acolo unde a avut loc o nuntă cu 150 de oameni. Evenimentul a fost întrerupt de polițiști, care au aplicat amenzi de 8.000 de lei pentru nerespectarea legii privind combaterea efectelor pandemiei de Covid-19.

Au fost petreceri și în Capitală, cu zeci de invitați. Un eveniment privat la care participau 50 de persoane, organizat într-un restaurant din sectorul 3, a fost întrerupt de polițiștii din București sâmbătă seara.

Și tot sâmbătă, un majorat cu 28 de persoane a fost oprit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în Caransebeș, județul Caraș-Severin. Polițiștii au dat sancțiuni în valoare de 5.000 de lei.

 

Editor : Alexandra Andronie

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri