O femeie beată din Iaşi a bătut-o pe mama iubitului său. A fost arestată după ce a încălcat şi ordinul de restricţie impus de victimă

Data publicării:
femeie catuse_shutterstock_341510732
Foto: Shutterstock

O femeie de 30 de ani din judeţul Iaşi, care consumase alcool, a fost arestată preventiv, după ce a lovit-o cu pumnii pe mama iubitului său, deşi împotriva ei fusese emis un ordin de protecţie care prevedea să păstreze o distanţă minimă faţă de victimă.

Poliţia Iaşi a anunţat duminică faptul că o femeie a fost arestată preventiv pentru nerespectarea unui ordin de protecţie şi violenţă în familie.

Femeia în vârstă de 30 de ani consumase alcool și a mers la locuința mamei concubinului său, din comuna ieşeană Vlădeni, unde a provocat un întreg scandal, lovind victima cu pumnii în față.

În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că la data de 10 februarie 2023, Judecătoria Iaşi a emis un ordin de protecţie faţă de agresoare, prin care s-a dispus evacuarea din locuinţa victimei, precum şi obligaţia de a păstra o distanţă minimă faţă de victimă şi locuinţa acesteia.

Iniţial, femeia a fost reţinută pentru săvârşirea infracţiunilor de „nerespectarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecţie” şi „violenţă în familie”, scrie News.ro.

Ea a fost adusă ulterior în faţa instanţei, iar judecătorii au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

 

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri