O mamă celebră pe Instagram a mințit că un cuplu a încercat să-i răpească cei doi copii și a fost condamnată la închisoare, în SUA

Data actualizării: Data publicării:
Katie Sorensen a fost arestată pentru 90 de zile. Foto: Captură video Twitter

O mamă celebră pe internet, în vârstă de 31 de ani, din California, a fost condamnată la 90 de zile de închisoare după ce a inventat o tentativă de răpire. Ea a acuzat, într-un clip postat pe Instagram, un cuplu de origine latină că a încercat să-i răpească copiii, relatează NBC News.

Katie Sorensen, care se autodenumește influencer, a fost condamnată în luna aprilie după ce a făcut acuzații false în luna decembrie 2020 despre un bărbat și o femeie care ar fi încercat să-i răpească cei doi copii, în parcarea unui magazin din Petaluma, situat în regiunea North Bay din San Francisco.

În urma investigației, polițiștii au ajuns la concluzia că acuzațiile sunt false, iar cuplul este nevinovat. Procuratura a declarat în aprilie că raportul lui Sorensen către poliție era fals și „contrazis în mod răsunător de cuplul acuzat, dar și de imaginile surprinse de camerele de filmat ale magazinului”.

Katie Sorensen a fost arestată joi pentru 90 de zile, dintre care, precizează judecătoarea Laura Passaglia, 60 pot fi executate în regim de muncă în folosul comunității, arată un comunicat de presă, potrivit sursei citate.

Procurorul districtului Sonoma, Carla Rodriguez, a spus că sentința este corectă. „Speranța noastră este că această măsură va ajuta cuplul acuzat pe nedrept de răpirea celor doi copii să treacă mai ușor peste evenimentul neplăcut”, a spus Rodriguez într-un comunicat.

Avocatul lui Sorensen, Charles Dresow, nu a răspuns până acum unei solicitări de comentarii.

În videoclipul postat pe rețelele sociale, Sorensen a susținut că cuplul a urmărit-o în magazin, în timp ce făcea cumpărături cu copiii, iar cei doi au făcut comentarii despre aspectul micuților. Ea a spus că „indivizii nu erau curați” și ca i-au dat un sentiment neplăcut.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Sorensen a povestit în clip că nu a spus nimic cuplului pentru că era „paralizată de frică”, precizând că cei doi au urmat-o din magazin până la mașina ei și au zăbovit lângă cărucior în timp ce își punea copiii în vehicul. Ea a spus că aceștia au plecat după ce a început să strige după ajutor.

Cuplul a negat acuzațiile și a declarat că se afla la magazin pentru a cumpăra decorațiuni de Crăciun și a susținut că declarațiile false ale femeii sunt motivate rasial.

Pe lângă faptul că ispășește pedeapsa cu închisoare, Sorensen i se interzice prezența pe rețelele sociale, și trebuie, printre altele, să participe la cursuri pentru depășirea prejudecăților.

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri