O palmă dată soacrei plătită scump. Un bărbat a fost arestat după ce femeia lovită a făcut accident vascular și a murit

Data publicării:
barbat cu catuse
4 vameși și 4 polițiști de frontieră au fost reținuți pentru mită și trafic de influență. Foto: Profimedia Images

O ceartă în familie s-a terminat tragic, în Caracal. Un bărbat și-a lovit socra cu palma pentru că aceasta îl certa că bea prea mult. Femeia a suferit un traumatism cranian, apoi un accident vascular. Câteva zile, medicii s-au străduit să o salveze, dar femeia a murit. Bărbatul de 43 de ani a fost arestat preventiv pentru lovituri cauzatoare de moarte, informează Agerpres.

Incidentul a avut loc săptămâna trecută. Bărbatul și-a lovit soacra cu palma în momentul în care aceasta îl certa că bea prea mut. Din cauza loviturii puternice, femeia de 67 de ani a suferit un traumatism cranian şi apoi un accident vascular cerebral.

"A fost un incident, în ziua de 6 ianuarie, între inculpat şi victimă, soacra sa, la domiciliul acestora. A fost un conflict spontan, pe fondul consumului de alcool, ca urmare a reproşurilor victimei privind consumul de alcool. Inculpatul i-a aplicat o lovitură puternică peste obrazul stâng cu palma, iar victima, în vârstă de 67 de ani, a suferit un traumatism cranio-cerebral. S-a apelat la 112, au mers poliţiştii la locul incidentului, a fost instituit un ordin de protecţie. Simptomatologia a apărut tardiv, pe 10 ianuarie, când victima se îndrepta spre Judecătoria Caracal, pentru ordinul de protecţie, însă pe drum i s-a făcut rău şi a fost transportată la Spitalul Municipal Caracal. A fost pus diagnosticul de accident vascular cerebral, de acolo a fost transportată la Spitalul de Urgenţă Craiova pentru intervenţie chirurgicală însă nu a putut fi salvată şi a decedat", a precizat procurorul Anca Anuţa.

Bărbatul a fost reţinut pentru lovituri cauzatoare de moarte, iar pe 13 ianuarie a fost prezentat instanţei şi a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Editor : D.D.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri