Video Podul „Europa Unită”, din sudul Bucureștiului, ar urma să fie dat în circulație până la finalul anului

Data publicării:
podul europa unita
Un nou pasaj din Capitală, care ar urma să le ușureze viața șoferilor din sudul orașului, este în faza ultimelor teste. FOTO: Captură video Digi24

Un nou pasaj din Capitală, care ar urma să le ușureze viața șoferilor din sudul orașului, este în faza ultimelor teste. Dacă rezultatele sunt bune, podul va fi deschis până la finalul anului.

Podul „Europa Unită” trece prin al doilea și ultimul set de teste, care va arată dacă este sau nu pregătit să fie deschis pentru trafic.

Ionuț Răcănel, directorul Departamentului de Rezistența Materialelor, Tuneluri și Poduri din cadrul Universității Tehnice de Construcții București: „Testele de astăzi au drept scop măsurarea în regim dinamic a unor parametrii. Vom măsura comparații pe trei direcții.”

Rareș Hopincă, prefectul Capitalei: „Forțați să nu mai construim în oraș, să ne ducem spre periferie, am construit către periferie. Orașul s-a dezvoltat cvoncentric și ne trezim că avem o imensă problemă a traficului.”

Daniel Băluță, primarul Sectorului 4: „Momentul estimat deschiderii pasajului este undeva la sfârșitul acestei luni. Sperăm ca până la data de 1 decembrie acest pasaj să poată să fie funcțional.”

Bucureștean: „Acum să vedem cum e, cum s-au făcut și celelalte , la Berceni și ... s-au făcut și la comuna Berceni și sus e ambuteiajul foarte mare.”

Bucureștean: „E traficul infernal. Abia așteptăm să se deschidă.”

Bucureștean: „Da, e o investiție utilă, dar să vedem când s-o da drumul cât de bine se va fluidiza traficul.”

Podul Europa Unită face legătura între bulevardul Alexandru Obregia, bulevardul Metalurgiei și șoseaua Turnu Măgurele.

Editor : B.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri