Adrian Țuțuianu: „Dacă noul PSD e cel din poză, înseamnă că nimeni de acolo n-a înțeles nimic”

Data publicării:
poza conducere psd tutuianu

Senatorul Pro România Adrian Țuțuianu le răspunde social-democraților Paul Stănescu și Gabriela Firea, care l-au invitat să revină în PSD.

El spune, într-o postare pe Facebook, că cei doi „au rămas verticali”, dar că PSD are în continuare probleme grave.

Țuțuianu, care a fost exclus din PSD anul trecut, a publicat pe Facebook o fotografie cu liderii PSD, la prima conferință de presă după condamnarea lui Liviu Dragnea la închisoare cu executare.

Dacă noul PSD e cel din poză, înseamnă că nimeni de acolo n-a înțeles nimic. Dacă în PSD taie și spânzură în continuare oameni care au fost extrem de vehemenți în a cere excluderea mea și a lui Marian Neacșu pentru lucruri pe care le-am reclamat și care s-au adeverit până la virgulă (Oprișan, Bădălău, Arsene, Olguța, Zetea), înseamnă că nimeni n-a înțeles nimic”, a scris el.

Am un mesaj și pentru oamenii onești, mulți, foarte mulți, din PSD Dâmbovița: ridicați-vă și scăpați de lipitori, dacă ați înțeles ce s-a întâmplat duminică! Eu nu m-aș mai vedea vreodată stând la masă cu Rovana „Pauker” Plumb, cu Andrei „Goe” Plumb, cu Radu Popa, cu Oprea „Securistul”, cu unii care-și înregistrează colegii de partid și alții ale căror nume nu le mai pronunț, că aude lumea de ei. Mă așteptam ca și la București, dar și la Târgoviște, să fie analizată dur prestația Rovanei Plumb, cap de listă la europarlamentare și parte importantă a acestui eșec istoric. Văd că nu se întâmplă asta, ci se așterne o mare și frumoasă batistă pe țambal. Ori așa nu se poate!”, a mai scris el.

Reacția vine după ce Gabriela Firea, care și-a reluat funcțiile de vicepreședinte al PSD și președinte interimar al PSD București, a spus că își dorește ca foștii membri ai PSD care au plecat la Pro România să se întoarcă în PSD după condamnarea lui Liviu Dragnea și le-a făcut acestora și o invitație în acest sens.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri