Ministrul Transporturilor: Am votat pentru o Românie cu infrastructură

Data publicării:
Sorin Buse ministrul transporturilor

Sorin Bușe, ministrul Transporturilor, a declarat că a votat pentru o „Românie mai prosperă,  cu autostrăzi și căi ferate modernizate cât mai repede”, relatează Agerpres. Ministrul i-a îndemnat pe cetățeni să voteze, indiferent de opțiunea lor. 

Sorin Buse ministrul transporturilor

Sorin Bușe a votat la Colegiul Național „Sfântul Sava" din Capitală.

„Am votat pentru viitorul României, pentru o Românie mai prosperă, mai bună, cu un trai mai îmbelșugat. Pentru că e domeniul meu, am votat pentru o Românie cu o infrastructură, cu autostrăzi făcute cât mai repede, cât mai bine, cu niște căi ferate modernizate cât mai repede, cu vagoane cu care să se poată circula civilizat, fără întârzieri, cu distanțe parcurse în cel mai scurt timp posibil", a afirmat ministrul.

Sorin Bușe a adăugat că a votat astfel încât mari companii de transport sau puncte strategice din țară — precum Portul Constanța — să devină „vectori de dezvoltare" ai țării.

„Am votat pentru o Românie cu o companie națională de aviație TAROM care va ieși din criză. Este un vector național. Am votat pentru o Românie în care, de asemenea, Portul Constanța va deveni unul dintre vectorii de dezvoltare ai României, se va dezvolta la o altă capacitate", a mai spus ministrul.

În toată ţara şi în municipiul Bucureşti, peste 18,8 milioane de cetăţeni români cu domiciliul sau reşedinţa în România sau în străinătate fiind aşteptaţi să îşi aleagă reprezentanţii în Parlament pentru următorii patru ani. La acest scrutin s-a revenit la votul pe liste de partid, fiind totodată introdus şi votul prin corespondenţă în Diaspora.

Alegeri parlamentare 2016. Puteți vedea online prezența la vot

Digi24 va urmări întreaga zi procesul de votare. Vom transmite prezenţa la vot în tip real, vom avea primele estimări ale rezultatelor la ora 21:00, graţie unui exit-poll IRES şi vom transmite, la cald, primele reacţii de la sediul celor mai importante partide.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri