Traian Băsescu crede că PMP va intra la guvernare

Data publicării:
traian basescu2 la 24 de minute captura 09 11 2015

Traian Băsescu, președintele Partidului Mișcarea Populară, a afirmat miercuri, la Constanța, într-un miting electoral, că nu exclude o colaborare a formațiunii sale într-o coaliție de guvernare cu PNL, după alegerile parlamentare. El i-a sugerat Alinei Gorghiu, liderul PNL, să nu mai respingă public o astfel de soluție.

traian basescu2 la 24 de minute captura 09 11 2015

Cred că vom obține un rezultat bun la Constanța, un rezultat care să ne permită ca începând cu data de 12 (decembrie - n.r.) să intrăm în discuții cu partidele, ca să găsim o soluție. Cu cine nu se poate găsi o soluție comună, și exclud orice participare a noastră la un guvern condus de PSD, sau cu PSD partid majoritar, într-o coaliție. Exclud orice colaborare cu PSD. Este adevărat și doamna Gorghiu, pe unde poate, strigă că ea nu vrea cu PMP. Mă rog, nu aș vrea să i se întâmple ca la locale când ne căuta, dar prea târziu", a afirmat Traian Băsescu, citat de Agerpres.

Președintele PNL, Alina Gorghiu, a exclus categoric o posibilă viitoare guvernare alături de PSD și PMP. În opinia acesteia, Traian Băsescu nu va intra în Parlament. „Dacă intră în Parlament, este o variantă de nefrecventat de către PNL”, a mai spus Gorghiu. Şi tot ea a spus că PNL şi USR nu au nimic în comun.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri