Dacian Cioloș a votat în județul Vioricăi Dăncilă. Ce mesaj are pentru viitorul președinte

Data publicării:
dacian-ciolos-mesaj-facebook

Europarlamentarul USR-PLUS, Dacian Cioloș, a votat duminică la Alexandria, în județul Teleorman. Cioloș a declarat că a ales Alexandria pentru că „e o parte a României de care ar trebui să ne pese din ce în ce mai mult”. Președintele PLUS a anuțat că își va deschide și un birou de europarlamentar la Alexandria și a avut și un mesaj pentru viitorul președinte.

„Să adune forțele politice care vor modernizarea României și în perioada imediat după alegeri să începe să pregătim acest proiect. Nu cred că trebuie să mai așteptăm un an de zile să avem o majoritate parlamentară care să lucreze clar pe un proiect pe termen lung în interesul României, ar trebui să o facem cât mai repede”, a declarat Dacian Cioloș.

Europarlamentarul USR PLUS a ales să voteze la Alexandria pentru a da un mesaj.

„Nu e prima data când vin în Teleorman și o să vin tot mai des, pentru că e o parte a României de care ar trebui să ne pese din ce în ce mai mult pentru că din păcate s-a dezvoltat această cultură a fiefurilor în care te duci sau nu te duci și trebuie să depășim acest lucru. Suntem cu toții cetățeni români și trebuie să ne pese unii de alții. Cred că în această zonă cei care vor conduce România ar trebui să se uite cu mai mare atenție. Oamenii trebuie să simtă că fac parte din aceeași Românie ca cei de la Cluj, Timișoara sau Sibiu. Trebuie să arătm lucrul acesta din ce în ce mai mult”, a mai spus Cioloș.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor: Robert Kiss

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri