Amenințări cu demisia în Guvern. Surse: Ministrul Dezvoltării spune că pleacă dacă Marcel Boloș nu-i dă bani

Data actualizării: Data publicării:
adrian vestea vorbeste la telefon
Amenințări cu demisia în Guvern. Surse: Ministrul Dezvoltării spune că pleacă dacă Marcel Boloș nu-i dă bani. FOTO: INQUAM PHOTOS - Octav Ganea

Se joacă cu demisiile pe masă în coaliție din cauza banilor pentru investiții. Potrivit unor surse politice, în ultima ședință a liberalilor, ministrul Dezvoltării, Adrian Veștea, a amenințat că pleacă acasă dacă Marcel Boloș nu îi va da bani pentru proiectele de infrastructură aflate în desfășurare.

Asta în contextul în care primarii din țară se plâng că au șantierele blocate din lipsă de fonduri.

Public, însă, ministrul Veștea nu a confirmat informația, dar a precizat că e necesar ca liderii coaliției să se așeze la masa discuțiilor pentru a pune la punct bugetul.

Reporter: Ați amenințat că vă dați demisia în cazul în care ministrul Marcel Boloș nu va oferi toți banii pentru proiectele în derulare, în special vorbim aici de proiecte locale. Este adevărat?

Adrian Veștea: Nu pot să confirm astfel de zvonuri.

Cred că este extrem de important să păstrăm același trend pe care l-am avut până în prezent, acela de a continua proiectele. Cred că este important să gândim o construcție realistă a bugetului.

Noi am solicitat 20 de miliarde, sumă pe care urmează să vedem în ce măsură poate fi acoperită încă de la începutul execuției bugetare. Restul cu siguranță pe parcursul anului viitor vom face demersuri ca să putem alimenta conturile. Este important că coaliția să se așeze la masă discuțiilor.

 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri