C. T. Popescu: Dl. Cioloș a intrat în politică prin declarațiile de azi

Data actualizării: Data publicării:
ctp

Dacian Cioloș a intrat astăzi în politică, afirmă jurnalistul Cristian Tudor Popescu. El spune că premierul a ales să nu fie susținut de PSD, după alegeri, dacă va lua decizia să mai stea la șefia Executivului. „Rezultă că singura formulă pe care o accepți este PNL plus USR”, susține jurnalistul.

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a spus că Dacian Cioloș greșește atunci când spune că platforma sa nu este pentru toată lumea. Premierul a declarat astăzi că nu vrea să conducă, după alegeri, un guvern de mare uniune PNL-PSD sau un guvern din care să facă parte și PSD.

Dl. Cioloș greșește, clar, în acestă situație. Nu văd ce-i dă dreptul să respingă un vot popular care ar conduce la un guvern de uniune națională între partidul, să-i spunem, de stânga – PSD, partidul de dreapta - PNL și cine-o mai fi pe-acolo. Asta e o soluție politică ca oricare alta. Mai mult, dânsul spune că nu va face parte din niciun guvern în care se află PSD. Păi cum era ce spunea dl. Cioloș până acum? Spunea că nu intră în politică. Păi a intrat în politică prin aceste declarații”, a spus Cristian Tudor Popescu, adăugând că pot exista oameni în PSD care să accepte platforma propusă de Dacian Cioloș.

Cum poți să excluzi PSD atunci când spui că nu faci politică? Rezultă că singura formulă pe care o accepți este PNL plus USR. Atunci mai bine intra cu carnet. Nu e în regulă ce face dl. Cioloș. Dânsul s-a arătat dispus să-și ofere competențele pentru după alegeri, dacă există o majoritate, care să-i accepte platforma. Acum începe să spună că nu orice fel de majoritate”, a adăugat jurnalistul.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri