Carmen Iohannis a purtat bijuterii de peste 12.000 euro la un eveniment din Germania

Data actualizării: Data publicării:
carmen-bijuterii-instagram-malvensky

Controversă după o postare online a unui brand românesc de bijuterii în care Carmen Iohannis apare cu un colier și un inel de la respectiva firmă.

Bijuteriile în valoare de 12.000 de euro au fost purtate de prima doamna la un eveniment din Germania, la care a participat alături de președintele României.

Ulterior, casa de bijuterii a postat pe paginile rețelelor sociale mai multe poze în care Carmen Iohannis apare purtând cele două bijuterii din aur alb cu diamante.

”Suntem mândri să creăm piese atemporale care onorează și celebrează frumusețea și individualitatea unică a celor care le poartă" - este mesajul care însoțește imaginile cu Prima Doamnă.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Aceasta firmă de bijuterii este și furnizorul oficial al Casei Regale din România.

Administrația Prezidențială a făcut publice imagini de la evenimentul din 3 iunie, când Klaus Iohannis și soția lui au participat la întâlnirea cu primarul general al orașului Dusseldorf, Stephan Keller.  

iohannis-carmen-germania-administratia-prezidentiala
În 3 iunie, Klaus Iohannis și soția lui au participat la întâlnirea cu primarul general al orașului Dusseldorf, Stephan Keller.  FOTO: Administrația Prezidențială

 

 

 

 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri