Cătălin Predoiu: „Cred că dna. Macovei neagă propria filozofie care a propulsat-o aici unde este”

Data publicării:
predoiu la digi

„Nu e nicio lovitură pentru PDL care să nu poată fi surmontată de PDL. PDL e un partid foarte puternic și cred că puterea sa stă nu numai între vedetele momentului, în oamenii cu funcții, europarlamentari, vicepreședinți etc. Puterea lui stă în cei 300.000 de membri. Eu cred că nu PDL are o problemă în acest moment”, a declarat Cătălin Predoiu la Digi24.

„Eu cred că doamna Macovei, în fața unei decizii nu numai pentru cariera ei imediată, ci pentru cariera ei de perspectivă, pentru că asumând o campanie prezidențială în afara deciziilor partidului, în afara partidului, practic își aplică un articol din statut pe care l-a votat și dânsa și anume se plasează în afara partidului. Cred că neagă propria filozofie care a propulsat-o aici unde este”, a comentat Cătălin Predoiu.

Întrebat la ce se referă, prim-vicepreședintele PDL a răspuns că la respectul legii, la respectul regulii, la acceptarea regulilor și atunci când nu ne convin. „După părerea mea, greșește doamna Macovei”, a spus liderul PDL.

Dacă fiecare face ce vrea, „atunci ajungem la un haos politic în care fiecare poate să se creadă Mesia pe pământ în politica românească”, a punctat prim-vicepreședintele PDL, pledând pentru unitatea dreptei.

Într-o înregistrare postată pe site-ul Macoveipresedinte.ro, europarlamentarul Monica Macovei şi-a anunţat oficial săptămâna trecută candidatura la alegerile prezidenţiale din această toamnă.

Cu puţin timp înainte de acest anunţ, preşedintele Traian Băsescu aprecia că Monica Macovei nu are şanse de îzbândă în alegerile prezidenţiale, cu toate că „are toate datele pentru un bun candidat”. Ulterior, el a completat: „Pentru mine nu e nicio surpriză, ştiam că şi-o va anunţa”, a declarat şeful statului la B1TV. El a acuzat-o apoi pe Macovei de demagogie, pentru că s-ar fi erijat în salvator al justiţiei. (Restul declaraţiei,aici.)

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri