Ciolacu, despre ruperea coaliţiei: Suntem la guvernare până în 2024, iar apoi românii vor hotărî cine să conducă România

Data actualizării: Data publicării:
marcel ciolacu si nicolae ciuca
Președintele PSD, Marcel Ciolacu, și președintele PNL, Nicolae Ciucă. FOTO: Inquam Photos/ George Călin

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, vineri, despre ruperea coaliţiei cu PNL în 2024, că „trebuie să o rupă pentru că fac alta”. „Suntem la guvernare până în 2024 şi normal că pe urmă, românii vor hotărî cine să conducă România”, a mai spus șeful PSD.

Premierul a fost întrebat la Caransebeș cum comentează afirmaţia liderului PNL Nicolae Ciucă, privind ruperea coaliţiei de guvernare anul viitor.

„Păi trebuie să o rupem pentru că facem alta. Suntem la guvernare până în 2024 şi normal că pe urmă, românii vor hotărî cine să conducă România. E total corect ceea ce a spus domnul Nicolae Ciucă”, a menţionat Ciolacu.

Ciolacu a mai afirmat anterior că această coaliție va fi „stabilă”, cel puţin până la sfârşitul anului 2024, și că își dorește ca ea să continue și după aceea.

„Sunt ferm convins că va fi stabilă, cel puţin până la sfârşitul anului 2024, această coaliţie şi chiar îmi doresc, cu toate că vorbim de principalele partide concurente, chiar îmi doresc să continuăm şi după 2024 şi cu o frecvenţă mai mică de a schimba miniştrii şi prim-miniştrii, fiindcă, între timp, am văzut şi noi calităţile şi defectele fiecăruia”, preciza premierul Marcel Ciolacu. 

 

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri