Ciolacu, după ce Dragnea a criticat PSD la ieșirea din închisoare: „Are nevoie de liniște”

Data actualizării: Data publicării:
marcel ciolacu in tmpul unei confrinte de presa
Marcel Ciolacu, președintele PSD. Foto: INQUAM Photos/ George Călin

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a reacționat după ce fostul lider al partidului, Liviu Drangea, a lansat un atac la PSD la ieșirea din Penitenciarul Rahova. El i-a urat „multă sănătate” lui Dragnea și a spus că acesta „are nevoie de liniște”.

„Îi urez multă sănătate domnului Liviu Dragnea. A fost o perioadă grea și cu siguranță acum are nevoie de liniște. Nu voi comenta declarațiile domniei sale. Este o persoană privată și are tot dreptul să își exprime opinii personale”, a scris Ciolacu pe Facebook.

„Noul PSD va continua să fie preocupat de problemele reale ale românilor: scăderea nivelului de trai, creșterile de prețuri, înghețarea salariilor și pensiilor sau dezastrul în accesarea fondurilor europene”, a adăugat el.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Declarațiile vin după ce Liviu Dragnea, eliberat condiționat joi, s-a folosit de primele declarații date jurnaliștilor pentru a lansa un atac la adresa PSD.

„Din păcate nu exista opoziție în România. PSD a devenit un partid de operetă condus de oameni lași. PSD l-am găsit praf. Partid fără personalitate”, a spus el.

„Voi reintra în politică dacă am cu cine și pentru cine. Nu știu dacă voi înființa un partid. PSD nu mai e partid, a adăugat Dragnea.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri